NOW WITH OVER 800 SHOWS FOR YOU TO LISTEN TO AND ENJOY


Saturday, August 1, 2015

A BOOK AND A CHAT JULY


A BOOK AND A CHAT JULY  2015 GUESTS

Now with over 900 shows that people have listened to and enjoyed


Due to music license issues  my new radio show "Those Were The Days"  has had to be put on hold, which is a great shame to me as the audience and response was really starting to grow, including doing a live broadcast. I am still trying to sort something out for the end of 2015.. As I stated in November, I am going to start doing a monthly Blog of the guests I have for that month on the show, this has been missed for a few months owing to surgery and other medical issues. I will try to keep more up to date for the rest of the year.

Shows go out Tuesday- 6:30PM ET, Wednesday - 7:00PM ET and Sunday - 6:30PM ET on "Newvisons Radio" archives of these shows can be found at "A Book and a Chat Show Archives"  (Note there are now three pages of these archives page 3 is the latest)


Jul 5th Sun David Arthur
Jul 7th Fonda Lee
Jul 8th 7pm Holly Bodger
Jul 12th (Sun) Mary Mehran/Reyna Hawk
Jul 14th Forbes West
July 15th (7pm) J.L. Burger
July 19th  Sun Terri Wenzel
July 21st Hunter Shea
July 22nd (7pm) Robert Cunningham
July 26th (Sun) Ms Leagan E.Kasper
July 28th Solange Ritchie
July 29th (7pm) Adele Walsh





If you are interested in being a guest on "A Book and a Chat" or want to contact me about either show email me at twtd@barryeva.com with the show subject in the title.

Barry Eva (Storyheart)

Radio Shows - http://newvionsradio.com
Book and a Chat - http://www.newvisionsradio.com/index.php/en/2014-02-26-19-59-03/a-book-and-a-chat


Book and a Chat Radio Show Guests - A Book and a Chat

All about Barry Eva his books and parodies and much more - Across the Pond LLC
Book Information and Things UK - Across the Pond


If you are interested in being a guest on "A Book and a Chat" or want to contact me about either show email me at twtd@barryeva.com with the show subject in the title.

Barry Eva (Storyheart)

Radio Shows - http://newvionsradio.com
Book and a Chat - http://www.newvisionsradio.com/index.php/en/2014-02-26-19-59-03/a-book-and-a-chat

My Blogs:

Book and a Chat Radio Show Guests - A Book and a Chat

All about Barry Eva his books and parodies and much more - Across the Pond LLC
Book Information and Things UK - Across the Pond


41 comments:

Ody said...

agario
agario play
agario mobile
agar.io


Cinsel Sohbet

sohbet
omegla
gabile
mariobet365
Chat
Sohbet Odaları
Sohbet

Sohbet said...
This comment has been removed by the author.
mert said...

Sohbet ücretsiz
ücretsiz Sohbet
Mobil Sohbet
Mobil Chat
cep Sohbet
Sohbet Mobil
Sohbet cep
bedava Sohbet
bedava Sohbet odalari
bedava chat
SExsi Sohbet
SExs Sohbet
SExs Sohbet
SExsi Sohbet
Cet Sohbet
Cet odalari
Cet siteleri
Cet
Mobil Sohbet
Mobil Chat
Chat mobil
Cet Sohbet

eczanekurye said...

Şehirler Arası Kurye
Şehirler Arası Kurye Fiyatları
Ankara Kurye
İstanbul Ankara Kurye





İstanbul Moto Kurye said...

İstanbul Moto Kurye

Moto Kurye

Acil Moto Kurye

Kuryeler

izmit kurye said...

güzelmiş beğendim

sihirli said...

sohbet
sohbet odaları
chat
mynet
mobile sohbet
sohbet
mirc

kurye said...


moto kurye, https://www.motokuryeci.com,
motorlu kurye, https://www.alomotorlukurye.com,
hızlı kurye, https://www.istanbulhizlikurye.net,
ilaç kurye, https://www.ilackurye.org,
acil kurye, https://www.aloilackurye.com,
izmit kurye, https://www.izmitkurye.net,
bursa kurye, https://www.bursakurye.gen.tr
istanbul moto kurye, https://www.istanbulmotokurye.gen.tr
istanbul motorlu kurye, https://istanbulmotorlukurye.gen.tr

kavacik kurye said...

güzel yazı bravo

sancaktepe kurye said...

bence başarılı bir yazı güzel,

ilac kurye said...

güzel bence

acil ilaç kurye said...

Yazınız çok iyi

İZMİT KURYE said...

Her günden kaliteli

MOTO KURYE said...

Bu kadar düzgün bir yazı

Motorlu Kurye said...

Herkeste burada ama yazıyı okuyan yok

MOTO KURYE said...

Bu kadar iyi olacağını düşünmezdim.

moto kurye said...

Her yer güzllikler ile dolu

oktay said...

Gabile
Gabile Sohbet
Gabile Mobil
Gabile Mobil Chat
Gabile Mobil SOhbet
Gabile Chat

sohbetsec said...

Gabile Mobil Chat
Gabile Mobil Sohbet
Gabile Mobil

tas said...

Sohbet
Sohbet siteleri
Sohbet odalari

asa said...

Club Gabile Böyle haller sıklıkla karşılaşıldığı yerine bundan sonra önemsenmese de, sosyolojik yönden gerçekte ülkemiz yerine epey vahim tek haldir.
Bu sanal bölge yalanları dahilinde uygulanabilecek sosyolojik tespitler şu şekilde sıralanabilir: 1- Sosyal basında kendisi ile alakalı yalan ifade eden kişiler memnuniyetsizdir. Gabile Club
Memnuniyetsiz fertler, memnuniyetsiz toplum ortaya getirir.

Unknown said...

Gabile Chat Siteleri Çünkü mesaiden yorgun durumda haneye gelen kişiler, günün stresini atıp, kalifiye tek ortamda; edebi kıymeti olan ya da felsefe bölümünde ehemmiyet taşıyan konuşmalarını bu kanalarda yaparlar.
Onun yerine de geceleri defa renklidir.
Gelelim Radyo kanalımıza, adminlerimiz gibi DJ'lerimiz de 7 /24 görev sunarlar. Gabile Mobil Giris
Gece sabahlara kadar işlek heves hattından istekte bulunup, sevdiğiniz insanlara şarkı hediye edinebilirsiniz.

Unknown said...

Gabile Giris yap Her yaştan misafirlerimizin bağlandığı İstanbul mobil sohbet Siteleri yanlızca Türkiye’den değil Dünya üzerindeki tüm mobil sohbet kullanıcılarına her sabah her saat her dakika görev Gabileye Giris karşılamaktadır ve görev vermeye devam edecektir, zira siz kıymetli misafirlerimiz bu hizmete layıksınız.

asa said...

Gabile Mobile Sohbet Bu aktüelleme işlemleri esnasında küçük tefek aksaklıklar yaşayabileceğimizi ve bu hususta bizleri anlayışla karşılayacağınızı umut ediyoruz. Sitemizin yeni kullanıcı arayüzü ile ilgili malumat verecek olursa ana sayfa orta panelinde tespit edilen kanallar listesi irc serverımız üstünde tespit edilen tanınmış kanallardan oluşmakta olup, mobil sohbet etmeyi düşündüğünüz kanal adını oradan seçerek mobil sohbet sağlamak bölümüne rumuzunuzu aratarak belirlediğiniz odamızda mobil sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Gabile Mobile Sohbet Sitemiz mobil, kapsül ve pc üstünden rahatlıkla kullanmak mümkün ve yukarıda söz ettiğimiz özellikleri mobil, kapsül ve pc üstünden kullanabilirsiniz

kurumsal seo said...

Kurumsal SEO
Üsküdar SEO
Levent SEO
Nice Servis
Nice Yetkili Servis

asa said...

Gay Sohbett Sizlerde varlıklı ve kalifiye kişiliklerin yer aldığı düzeyli tek sohbet odalari ortamı arayış içerisindeyseniz sohbet odalari girişi dayanağı ile sohbet odalari odalarımıza tek rumuz belirleyip bağlanabilirsiniz Sitemiz içinde, Işlek sohbet odalari Odaları bulunmaktadır. Sunucumuz sitemize kalifiye olarak heyetmiş olup, aktüel ve kalifiye sohbet odalari yazılımını kullanmaktadır. Tarih boyunca bu hizmeti sizlere en güvenilir şeklinde sağlamaya çalışmaktayız. Gay Sohbett
Sunucumuz içinde sağlanan görev Düzey ve Niteliği koşul edinmiş, odalar içindeki yetkililer sizlere, henüz sevgi dolu, ve henüz düzeyli tek ortamda sohbet odalari sağlamaya çalışmaktan farklı tek kanaati yoktur.

sohbetsec said...

Gabile Sohbet Siteleri Bu yolla isteseniz aynı anda yayında olan şahıs ile sesli sohbet yapabilirsiniz. Başka tercih sohbet odası içerisinde mikrofonu aktif ederek dilediğiniz kişlere sesinizi duyurabilirsin. Yalnız burada ehemmiyetli tek püf noktası var. Mikrofonu aldığınız gibi yanlızca işlek yayında olan şahıslara sesiniz gidecektir. Başka tek ehemmiyetli bölüm ise sohbet odası içerisinde kamera sekmesini aktif Gabile Sohbet Siteleri etmek.

asa said...

Cinsel Sohbet Chat Konya mutfağı her istikametten epey zengin. Fırın kebabı, yanlızca bu şehre özgü olan etliekmeği, yanısıra hamuruyla beraber arabaşı çorbası, bakır tepside pişmiş su böreği ve henüz sayamadığımız kadar lezzeti içeriğinde barındırıyor ve etli ekmegi tandır kebabıda dünyaca konusulan yemekleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. 9000 sene öncesinin tarihini barındıran Çatalhöyük ile Ereğli'deki Neo-Hitit devresi yapısı olan İvriz harbiden ziyaret edilesi mekanlar.digerini bilmem fakat ivriz konyanın eregli kazasında tespit edilen tek köydür hititler döneminden tarihi kalıntıların bulundugu ivriz yer altı kaynaklarından Cinsel Sohbet Chat cıkan suyuylada eregli hakının içme suyu olarak kullandıkları bz gibi tek sudur su o kadar soguktur

inci said...

Sohbet Sohbet başka bir deyişle tek başka isimiyle söyleşi. Dilimizin en külüstür sözcüklerinden biri, bu arada diyalog olarak ta belirtilmektedir. Sohbet ücretsiz ortamı ve insanların dost edinme gereksinimleri ya da günlük hobiler edinme arayışlarıyla beraber sanal mobil sohbet kavramı doğmuştur. Sitemizde rahatlıkla mobil sohbet edebilir, radyo dinleyebilir, oyun oynayabilir ve parasız sohbetin keyfini Sohbet çıkarabilirsiniz.

mert said...

Chat Sohbet ve Sohbet ücretsiz kullanıcı sosyalleşmek emeliyle değişik cinsten mobil sohbet odalarından yararlanabilmektedir. Bilindiği emeliyle nihai senelerde çoğu yeni mobil sohbet odaları, mobil sohbet siteleri veyahut bu gaye ile görev veren mobil programlar meydana çıkmıştır. Böyle platformlar vasıtasıyla sohbet ücretsiz üstünden yeni insanlarla tanışabilme ve mobil sohbet edebilme olanağı sağlanmaktadır. Bu arada, teknolojideki gelişmeler vasıtası ile mobil sohbet odalarında sesli ve görünümlü etkileşim de olası duruma gelmiştir. Öncelikle Chat Sohbet odası doğrulusunda yayınlanan kaideleri okumanız ve bu kaidelere uyacağınızı kabul ederek azalık işlemine başlamanız gerekmektedir.

Unknown said...

Live Chat Mobil tüketimi ve basit kolay tek biçim de sizler de Ankara ve Ankara Seviye İl, ilçe’lerin de yaşam sürdüren Bayanlarla ve Erkeklerle Ankara sohbet odalarımız da paylşımlarda bulunabilirsiniz. Sanal Sohbet ücretsiz ortamında bundan sonra yazılı Java desteklı eğlenmek dostluk siteleri nihai vakit da eskisiye nispeten pek kullanılıp, ziyaret edilmezse dahi bugünkü de halen yazılı birçok sohbet ve sohbet konusunda dostluk üstüne görev veren çevrimiçi tanışma ve dostluk siteleri bulunmaktadır. Sitemiz olarak bizler de bu gün sizlere Türkiye’nin en devasa ve Milyonlarca İnsan’ın yaşadığı Ankara Şehrimize kalifiye Live Chat sohbet odaları’nda sizler de eğlenceli zaman gecirmeniz yerine sizlere direk ana sayfamz üzerin den sohbet hizmeti vermekteyiz.

Sohbetci said...

sohbetci
sohbet
chat
sohbet odaları
cinsel sohbet

Sohbetci said...
This comment has been removed by the author.
trfrm said...

forum
ircforumlari
ev dekorasyonu
kadın ve moda
sohbet
sohbet odaları
chat
chat odaları
islami sohbet
mynet sohbet
kız sohbet
bayan sohbet
güncel moda

Anonymous said...

sohbet


sohbet siteleri

sohbet

arkadaslık

arkadas bul

arkadaslık

sohbet
sohbet odaları
sohbet siteleri
mobil sohbet
canlı sohbet
bedava sohbet
ask sohbet

sohbet siteleri
sohbet
sohbet odaları

mert said...

üye olmadan tek kaliteli Mobil Okey Salonları ile güzel zamanlar sizleri bekliyor.

oktay said...

Sanal Okey Oyna Yeni dostluklar arkadaşlıklar kurarak kendisi okey salonlarınızda arkadaşlarınız ile sizlerde güzel tek ekip kurarak güzel ve kalifiye vakitler geçirebilirsiniz. Her kullanıcıları gibi sizlerinde kalifiye vakitler geçirmeniz yerine kalifiye takılar ve kalifiye odalarımızda her vakit yerine azalık sistemi ile sağlamak yaparak binlerce azanın arasında güzel rakipler seçerek daha çok henüz düzeyli ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sanal Okey Oyna Neticede her kullanıcıları gibi sizinde okey arkadaşınız ve sohbet ile birlikte süren oyunlarda yer alarak en manalı ve eğlenceli dönemleri yeni dostluklar kuracağınız şahıslar ile geçirebilirsiniz.

mert said...

Okeyi çeşitlendirici, her vakit deneyip henüz da deneyim edinerek oynayabileceğiniz okey masaları 7/24 aktif olarak yayında kalmaktadır. Bu yayınlara dahil olarak iyi tek okey masasına oturabilir, anlık Eklendi sistemini de kullanarak bu oyunda hoşça zamanlar geçirme olanağını gerçekleştirebilirsiniz. Hepinize şuandan bol baht dileriz.Okey Öğrenmek istiyor ve Okey Salonları Okey Oynamayı bilmiyor iseniz, sizlere bu yazımızda okey nedir, okey sebep oynanır şunlar ile ilgili malumat vereceğiz. Yazımızı okuduktan ardından, okey salonlarımızda toy oyuncularımız eşliğinde okey oynayabilir, şahsınızı geliştirebilirsiniz.

mert said...

Turnuvaya katılacak kullanıcılarımıza kalifiye Canlı Okey Siteleri salonumuzda herhangi tek adisyon formuyla uğraş mayınız diye çevrimiçi olan şahıslara salonumuzun içinde Beyaz Rumuz olarak Salonun içinde 7/24 Saat Çevrimiçi olarak aktif bulunacaktır. Turnuvamıza katılmak isteyen kişilerin yanlızca Beyaz kullanıcısına kalifiye atarak turnuvaya katılmak istiyorum demeniz kafi olacaktır. Kalifiye atmasını bilmeyen kullanıcılarımızın kalifiye ata bilmesi yerine kişilerin üstünü çift tıklayarak karşınıza kalifiye kısım gelerek yaza bilirsiniz. Okey oynamasını bilmeyen kullanıcılarımız üzülmemesi yerine Okey Sebep Oynanır sayfa başlıklarımız da tanıtım yazısı olarak anlatılmıştır.

oktay said...

Türkiye’nin her ilinden oyuncuların tek araya geldiği lobide insanların birbirleri ile muhabbetler ettiği, oyunlar oynadığı ve keyifli vakitler geçirdiği mobil okey sitesine derhal katılın. Okey Oyna Yeni kuşak okey sistemi ile bundan sonra Sohbet ücretsiz üstünden işlek okey oynamak defa kolay! 2 kişilik ve 4 kişilik masa oyunları arasında konumunu alan okey oyunu bundan sonra sizlere realite oyuncularla okey oynama olanağı sağlamaktadır.

whatsapp plus apk said...

Thank you for the article!! vacuum vs broom